PALVELUEHDOT

YLEISKATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää. Sivustolla termit "me", "me" ja "meidän" viittaavat meihin tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut. sivusto sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä esitetyt ehdot, ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla meiltä mitä tahansa, osallistut "Palveluihimme" ja hyväksyt noudattaa seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien nämä lisäehdot ja tässä asiakirjassa määritellyt ehdot ja / tai käytettävät hyperlinkit. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia käyttäjiä. sivusto, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjät, jotka ovat selaimet, toimittajat, ostajat, kauppiaat ja / tai Sisällön tekijät.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin vierailet verkkosivustollamme tai käytät niitä. Käyttämällä tai käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia ehtoja ja tämän sopimuksen ehdot, et saa käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluja. Jos nämä käyttöehdot pidetään tarjouksena, hyväksyntä on nimenomaisesti rajoitettu näissä käyttöehdoissa.

Kaikkiin nykyiseen kauppaan lisättyihin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin sovelletaan myös ehtoja. palvelu. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Varaamme oikeus päivittää, muuttaa tai korvata näiden käyttöehtojen mikä tahansa osa julkaisemalla päivityksiä ja / tai muutoksia meidän käyttöehtoihimme Verkkosivusto. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Jatkuva käyttö tai käyttöoikeus verkkosivusto muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

OSA 1 - Verkkokaupan ehdot

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vahvistat, että olet täysi-ikäinen asuinmaasi tai maakuntasi tai että olet täysi-ikäinen ja olet antanut meille suostumuksesi sallia kenenkään huollettavasi alaikäisen käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä saa käyttää Palvelu rikkoo kaikkia lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakiin).

Minkä tahansa matojen, virusten tai tuhoisan koodin lähettäminen on kielletty.

Minkä tahansa Ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluidesi välittömään lopettamiseen.

OSA 2 - YLEISET EDELLYTYKSET

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta kenellekään mistä tahansa syystä koska tahansa.

Sisältösi salataan aina, kun se kulkee verkon yli.

Suostut olemaan jäljentämättä, kopioimalla, kopioimatta, myymättä, myymättä tai käyttämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttö tai pääsy Palveluun tai muut yhteystiedot verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain mukavuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muutoin vaikuttaa näihin ehtoihin.

OSA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLINEN JA AIKAINEN

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla annetut tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai Nykyinen. Tämän sivuston materiaalit ovat vain yleistä tietoa, eikä niihin tule luottaa eikä käyttää sellaisina Ainoa perusta päätöksenteolle turvautumatta ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajankohtaisempiin lähteisiin tiedot. Luotat tämän sivuston materiaaleihin omalla vastuullasi.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot ovat valinnaisia nykyinen ja tarkoitettu vain viitteeksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa. aikaa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että olet velvollinen siihen seurata muutoksia verkkosivustollamme.

OSA 4 - TILIEN JA TILINPÄÄTÖSTIEDOJEN TARKKUUS

Pidätämme oikeuden hylätä kaikki tilauksesi. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuta ostettu määrä henkilöä, perhettä tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tehtyjä tilauksia sama asiakastili, sama luottokortti ja / tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutusta ja / tai lähetystä. osoite. Tilauksen muuttuessa tai peruutettaessa voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostiosoite ja / tai laskutusosoite / puhelinnumero kassalla. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, joiden uskomme tekevän jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden toimesta.

Suostut toimittamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikille valmistettu myymälässämme. Suostut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköposti, nopeasti. osoitteita, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarpeen.

Katso lisätietoja palautuskäytännöistämme.

OSA 5 - LISÄTYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme seuraa eikä meillä ole ohjaus ja syöttö.

Tunnustat ja suostut siihen, että tarjoamme pääsyn sellaisiin työkaluihin "sellaisina kuin ne ovat" ja "kuten käytettävissä" ilman kaikki takuut, lausunnot tai ehdot ilman minkäänlaista hyväksyntää. Emme ole vastuussa kaikki, mikä liittyy kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen tai niiden käyttöön.

Sivustolla tarjottavien lisätyökalujen käyttö on yksinomaan omalla vastuullasi ja oman harkintasi mukaan ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt työkalut toimitusehdot asiaankuuluvien kolmansien osapuolten toimittajien kanssa.

Tulevaisuudessa voimme tarjota myös uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu). Tällaiset uudet ominaisuudet ja / tai palvelut ovat myös näiden ehtojen alaisia. Palvelu.

OSA 6 - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VIITTEET

Tietyt Palvelumme kautta saatavat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää materiaalia kolmannet osapuolet.

Tämän sivuston kolmansien osapuolten linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa toisiinsa meille. Emme ole vastuussa sisällön tai paikkansapitävyyden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa emmekä olla vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaalista tai verkkosivustosta tai muusta materiaalista, kolmansien osapuolten tuotteet tai palvelut.

Emme ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resursseja, sisältöä tai muita tapahtumia, jotka on tehty kolmansien osapuolten verkkosivustojen kanssa. Ole hyvä ja katso Seuraa tarkasti kolmansien osapuolten käytäntöjä ja käytäntöjä ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin ryhdyt mihinkään sopimus. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset tulisi osoittaa kolmas osapuoli.

OSA 7 - KÄYTTÄJIEN HUOMAUTUKSET, ARVOSTELUT JA MUUT TOIMITUKSET

Jos lähetät pyynnöstä tiettyjä materiaaleja (esimerkiksi kilpailutöitä) tai ilman pyynnöstä lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten (yhdessä "kommentit"), hyväksyt, että voimme milloin tahansa ilman rajoittaa, muokata, kopioida postita, julkaise, jaa, käännä ja käytä muuten millä tahansa välineellä kaikkia kommenttejasi odottaa meitä. Meillä ei ole velvollisuutta (1) säilyttää kommenttien luottamuksellisuutta; (2) palkka korvaus kommenteista; tai (3) vastata kaikkiin kommentteihin.

Voimme seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka tunnistamme ainoassa aineksessamme, mutta ei vaadita sitä harkintavalta ovat laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, kunniaa loukkaavaa, pornografista, säädytöntä tai muuta on vastenmielistä tai loukkaa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkki, yksityisyys, henkilöllisyys tai muu henkilökohtainen tai omistusoikeus. Hyväksyt myös, että kommenttisi ovat eivät saa sisältää herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia, eivätkä ne sisällä tietokoneviruksia tai muuta haittaohjelma, joka voi häiritä Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston toimintaa millään tavalla. Et voi käyttää väärää sähköpostiosoite, esiintyä toisena henkilönä tai harhaan muuten meidät tai kolmannet osapuolet alkuperän suhteen kommentteja. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ole vastuussa ja eivät ole vastuussa kommenteista, jotka olet kirjoittanut sinulle tai kolmansille osapuolille.

OSA 8 - HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojesi lähettämistä kaupan kautta ohjaa tietosuojakäytäntömme.

OSA 9 - VIRHEET, epätarkkuudet ja puutteet

Joskus verkkosivustollamme tai Palvelussa saattaa olla typografista tietoa virheet, epätarkkuudet tai puutteet, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, tarjouksiin, tuotteisiin toimituskulut, toimitusaika ja saatavuus. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönneistä sekä tietojen muuttamisesta tai päivittämisestä tai tilausten peruuttamisesta, jos Palvelussa on tietoja tai niihin liittyviä tietoja verkkosivusto on virheellinen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).

Emme sitoudu päivittämään, korjaamaan tai selventämään Palvelun tietoja tai niihin liittyviä tietoja verkkosivusto, mukaan lukien mutta ei rajoittuen hintatietoihin, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Ei päivitystä määritetty tai Palveluun tai muuhun linkitettyyn verkkosivustoon sovellettavan päivityspäivämäärän tulisi osoittaa, että kaikki tiedot Palvelua tai mitä tahansa siihen liittyvää verkkosivustoa on muutettu tai päivitetty.

OSA 10 - KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehdoissa asetettujen kieltojen lisäksi sinulla on kielletty sivuston tai sen sisällön käyttö: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) kannustaa muita tekemään tai osallistumaan mihinkään laiton toiminta; (c) rikkoo mitä tahansa kansainvälistä, liittovaltion, provinssin tai osavaltion asetusta, sääntöä, lakia tai paikallista sakramentit; (d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksia tai immateriaalioikeuksia muut; e) häiritä, loukata, lemmikkieläimiä, vahingoittaa, kunnianloukkaa, herjata, nöyryyttää, pelotella tai syrjiä sukupuolta, seksuaalinen suuntautuminen, uskonto, etnisyys, rotu, ikä, kansallinen alkuperä tai vamma; f) toimittaa väärät tai harhaanjohtavat tiedot (g) lataa tai lähetä viruksia tai mitä tahansa muuta haitallista koodia, joka on tai voi olla käytetään millään tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai linkitetyn verkkosivuston tai muiden toimintaan tai toimintaan verkkosivustot tai Internet; h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja; (i) lähettää roskapostia, Phish, Pharm, tekosyy, hämähäkki, indeksointi tai naarmuuntuminen; j) säädytöntä tai moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) peukalointi tai ohitus Palvelun tai linkitetyn verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuudet. Pidätämme oikeuden lopeta käyttäjän käyttämäsi palvelu tai mikä tahansa siihen liittyvä verkkosivusto minkä tahansa kielletyn käytön rikkomisesta.

OSA 11 - TAKUIDEN VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, edusta tai takaa, että palvelumme käyttö jatkuu jatkuvasti, oikea-aikaisesti, turvallisesti tai virheettömästi.

Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkka tai luotettava.

Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun loputtomiin tai peruuttaa palvelua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelusi käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä on yksin omalla vastuullasi. SISÄÄN palvelut sekä kaikki palvelun kautta sinulle tarjotut tuotteet ja palvelut (paitsi mitä olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) tarjotaan "sellaisenaan" ja "saatavana" käyttäjän käyttöön ilman minkäänlaisia ​​vakuutuksia, takuita tai ehtoja, suoraan tai epäsuorasti, mukaan lukien kaikki oletetut takuut tai myyntikelpoisuuden, myyntikelpoisuuden, soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen, kestävyys, omistusoikeus ja rikkomusten puuttuminen.

Johtajiemme, virkamiehiemme, työntekijöidemme, Tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat vahingoista, menetyksistä, vaateet tai minkäänlaiset suorat, epäsuorat, satunnaiset, rankaisevat, erityiset tai välilliset vahingot, mukaan lukien: rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt voitot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai vastaavat tappiot, joko sopimuksella, väärinkäytöksillä (mukaan lukien huolimattomuus), tiukalla vastuulla tai muulla tavoin minkä tahansa palvelun tai palvelun kautta ostettujen tuotteiden käyttö tai mihin tahansa muuhun liittyvään vaatimukseen palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttö, mukaan lukien muun muassa virheet tai puutteet missään sisällössä, tai kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka aiheutuvat palvelun tai minkä tahansa lähetetyn sisällön (tai tuotteen) käytöstä, palvelun välityksellä tai muuten saataville, vaikka heille ilmoitettaisiin heidän kyvystään. Koska joissakin osavaltioissa tai lainkäyttöalueet eivät salli vastuun poissulkemista tai rajoittamista välillisistä tai satunnaisista vahingoista, tällaisissa osavaltioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme on rajoitettu lain sallimissa rajoissa.

OSA 12 - OIKEUSVAIKUTUKSET

Suostut korvaamaan, suojaamaan ja turvaamaan yritystä ja yritystämme emoyhtiö, tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, kumppanit, virkamiehet, johtajat, edustajat, urakoitsijat, lisenssinantajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, toimittajat, harjoittelijat ja työntekijät, jotka ovat suojattu kaikilta vaatimuksilta tai vaatimuksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajajat palkkiot, jotka kolmannelle osapuolelle aiheutuu näiden käyttöehtojen tai heidän asiakirjojensa rikkomisesta sisällyttää viitteenä tai rikkomuksesi lakiin tai kolmansien osapuolten oikeuksiin.

OSA 13 - VALMISTELU

Jos jokin näiden käyttöehtojen kohta todetaan lainvastaiseksi, pätemättömäksi tai tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelvoton sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä käyttöehdoista, tällaisen päätöksen on oltava ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 14 - LOPETTAMINEN

Osapuolten velvollisuudet, jotka syntyvät ennen irtisanomispäivää, ovat edelleen voimassa. tämän sopimuksen irtisanominen mihin tahansa tarkoitukseen.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes sinä tai me irtisanomme ne. Sinä pystyt irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet halua enää käyttää Palveluitamme tai milloin lopetat verkkosivustomme käytön.

Jos epäonnistut yksinoikeudella tai epäilemme epäonnistuneen, noudata kaikkia ehtoja tai Näiden käyttöehtojen ehtojen mukaisesti voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ja sinä päätät jäädä maksettavaksi kaikkien erääntyneiden määrien osalta, mukaan lukien irtisanomisen päivämäärä; ja / tai vastaavasti voi kieltäytyä sinusta pääsy Palveluihimme (tai mihin tahansa niiden osaan).

OSA 15 - TÄYDELLINEN SOPIMUS

Eikä laiminlyönti käyttää tai panna täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä ei merkitse muodostaa luopumisen tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä käyttöehdot ja mahdolliset käytännöt tai käyttösäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivustolla tai jotka liittyvät niihin Palveluun muodostaa koko sinun ja meidän välisen sopimuksen ja yhteisymmärryksen ja hallitsee sinun käyttöäsi Palvelu, joka korvaa kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestinnät ja tarjoukset, suulliset tai kirjalliset, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttöehtojen aiemmat versiot).

Näiden käyttöehtojen tulkinnassa ei ole epäselvyyttä tulkittava luonnosryhmää vastaan.

OSA 16 - SOVELLETTAVA LAIN

Nämä käyttöehdot ja kaikki yksittäiset sopimukset, joiden nojalla tarjoamme Palveluja sinulle, ovat voimassa hallitaan ja tulkitaan lakien mukaisesti.

OSA 17 - PALVELUEHDOJEN MUUTOKSET

Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata näiden ehtojen minkä tahansa osan oman harkintamme mukaan. palvelua lähettämällä päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme. säännöllisesti muutosten varalta. Jatkamalla verkkosivustomme tai palvelumme käyttöä tai pääsyäsi minkä tahansa julkaisemisen jälkeen Näiden käyttöehtojen muutokset merkitsevät näiden muutosten hyväksymistä.