TIETOSUOJA

OSA 1 - MITÄ TEEMME TIETOJEN KANSSA?

Kun ostat jotain kaupastamme, keräämme osto-myyntiprosessin aikana henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun selaat kauppaa, vastaanotamme myös automaattisesti tietokoneesi IP-protokollan. osoite antaa meille tietoja, jotka auttavat meitä oppimaan selaimen ja käyttöjärjestelmän.

Sähköpostimarkkinointi (jos sovellettavissa): Luvallasi voimme lähettää sinulle sähköpostiviestejä kaupastamme, uusia tuotteet ja muut päivitykset.

OSA 2 - SUOSITUS

Kun annat meille henkilötietoja tapahtuman suorittamiseksi, vahvista luottokorttisi, tekemällä tilauksen, järjestämällä toimituksen tai palauttamalla ostoksen tarkoitamme, että suostut vastaanottamaan sen ja käytä sitä vain tästä erityisestä syystä.

Jos pyydämme henkilötietoja toissijaisesta syystä, kuten markkinoinnista, pyydämme joko suoraan suostumuksestasi tai tarjota sinulle mahdollisuus kieltäytyä.

Kuinka voin peruuttaa suostumukseni?

Jos muutat mielesi rekisteröinnin jälkeen, voit peruuttaa suostumuksesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä jatkamme tietojesi keräämistä, käyttöä tai paljastamista milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa.

OSA 3 - ILMOITTAMINEN

Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, jos laki sitä vaatii tai jos rikot tietojemme mukaisia ​​tietoja Käyttöehdot.

OSA 4 - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT

Yleensä kolmannen osapuolen toimittajat, joita käytämme, vain keräävät, käyttävät ja paljastavat sinun tietoja siinä määrin kuin on tarpeen heidän palvelujensa tarjoamiseksi meille.

Jotkin kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, kuten maksuyhdyskäytävät ja muut maksuprosessorit. Tapahtumaprosessoreilla on omat tietosuojakäytäntönsä tiedoille, jotka meidän on annettava ostoihin liittyviin liiketoimiin.

Näille palveluntarjoajille suosittelemme, että tutustut itseesi, jotta ymmärrät sen tapaa, jolla nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi.

Muista erityisesti, että jotkut palveluntarjoajat saattavat löytää tai joilla voi olla esineitä on eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Siksi, jos päätät jatkaa tapahtumaa, sisältää kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palvelut, tietosi saattavat olla lakien alaisia lainkäyttöalue (t), jossa palveluntarjoaja tai sen palvelut sijaitsevat.

Esimerkiksi, jos olet paikalla ja maksusi yhdyskäytävä käsittelee tapahtumasi. sijaitsee, tämän tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilökohtaiset tietosi voivat olla kohteena Tietojen paljastaminen lain mukaisesti.

Kun poistut myymäläsivustoltamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, sinä eivät enää ole tämän tietosuojakäytännön tai verkkosivustomme käyttöehtojen alaisia.

Linkit

Kun napsautat linkkejä kaupassamme, he voivat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole ovat vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kannustavat sinua lukemaan heidän tietosuojalausuntonsa.

OSA 5 - TURVALLISUUS

Hyväksymme henkilötietojesi suojaamiseksi Noudata paljon varotoimia ja noudata alan standardeja. menetelmät sen varmistamiseksi, ettei sitä ole viety väärin, väärinkäytetty, käytetty, paljastettu, muutettu tai tuhottu.

Jos annat meille luottokorttitietosi, ne salataan suojatulla pistorasiatekniikka punainen salauksella. Vaikka lähetystapaa ei ole Internetin tai sähköisen tallennustilan kautta on 100% turvallinen, noudatamme kaikkia vaatimuksia ja toteutamme muita teollisuuden yleisesti hyväksytyt standardit.

OSA 6 - SUOSITUKSEN AIKA

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet täysi-ikäinen asuinpaikassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi tai maakunnassasi ja olet antanut suostumuksesi sallia alaikäisten huollettavien käyttää tätä sivustoa.

OSA 7 - TÄMÄN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti niiden julkaisemisen jälkeen verkkosivustolle. Jos teemme tavaraa muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta tiedät mitä tietoja keräämme kuinka käytämme sitä ja missä olosuhteissa, jos sellaisia ​​on, käytämme ja / tai paljastamme sen.

Jos myymälämme ostetaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusia omistajia, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat: käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa mitä tahansa henkilötietoja, joita meillä on sinusta, Tee valitus tai pyydä lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen.